Over ons …

Rean Banden is een bedrijf, enkele jaren geleden ontstaan naar aanleiding van onze eigen ”minder goede” ervaringen bij diverse garage bedrijven en fastfitters in de regio Noord-Holland. Met de vele jaren ervaring in deze branche hebben wij destijds besloten dat dit anders kan en vanuit die gedachte het bedrijf Rean Banden gestart.

Er zijn veel autobezitters die – net als wij persoonlijk – erg zuinig zijn op hun auto en ook de behoefte hebben aan een kundige, kwalitatieve en hoogwaardige bandenservice niet te ver van hun woonadres.

Bij veel garagebedrijven en fastfitters is de banden service helaas nog vaak een zaak van kwantiteit i.p.v. het leveren van kwaliteit en gaat de snelheid van werken daarom dus vaak boven de veiligheid en de nodige controles.
 
De banden onder uw voertuig zijn het contact met de weg en naast remmen en schokbrekers juist daarom één van de meest belangrijkste aspecten van uw auto.

Wij denken juist hierin het verschil te maken, omdat onze hoofdactiviteit uitsluitend deze zorg voor uw banden onder uw auto zijn. Bij ons staat kwaliteit en service bovenaan. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons aankloppen.

Team Rean Banden